Danmarks største investor-event udvider til Aalborg

Skrevet af Elo Christoffersen

07/11/2013

Dagens topnyheder

Der er godt nyt for investeringslystne nordjyder. De sidste 15 år har Dansk Aktionærforening arrangeret InvestorDagen i København, og siden 2012 også i Aarhus. Men nu starter en aalborgensisk søster-messe, hvor både medlemmer og andre er velkomne.

InvestorDagen Aalborg løber af stablen 26. november på Hotel Radisson Blu Limfjord Hotel med foredrag og debat i to sale - samt standområde med masser af inspiration til investeringer.

Danskhjælp - få lektiehjælp med vores guides af digtanalyse, kildekritik og sagprosa til synopsis og induktiv metode.

- Vi fik en overvældende modtagelse med 1.000 gæster, da vi rykkede til Aarhus sidste år. Og vi ved, at vores lokalforening i Aalborg har mange aktive medlemmer med stor interesse for at komme ud og blive klogere på, hvordan de investerer små og store opsparinger sundt og sikkert. Derfor har vi nu valgt at også at lancere InvestorDagen i Aalborg, siger konstitueret direktør Jens Møller Nielsen fra Dansk Aktionærforening.

InvestorDagen er for både medlemmer af Dansk Aktionærforening og andre, som ønsker et indblik i, hvordan de kan få det højest mulige afkast af deres opsparinger.

I Aalborg er der kun plads til 300 deltagere.

For flere ekstreme historier besøg vores oversigt.