Danmarks største outlet-center åbner i City2

Danskere på jagt efter billige mærkevarer får et nyt slaraffenland at slå sig løs i, når Danmarks største outletcenter åbner i juni 2014 i Høje Taastrup. 80 butikker fordelt på 17.500 kvadratmeter med danske og internationale brands ventes at trække op mod 1,5 million besøgende til City2 i løbet af det første år.

Copenhagen Designer Outlets bliver placeret i de gamle Kvickly-lokaler i City2, der er blevet udbygget for at kunne huse outletcentret. Utallige danske turister har besøg i outletcentre i f.eks. USA og Sydeuropa som et fast punkt under ferieturen, men det er første gang, der i Danmark etableres et outletcenter i en størrelse, der kan tage kampen op mod de udenlandske.

Det er Danica Pension, der ejer City2, som har taget initiativ til det nye outlet-center i samarbejde med DEAS, der udlejer og administrerer City2. DEAS vil også udleje og administrere Copenhagen Designer Outlets.

»Vi ved fra udlandet, at der er et marked for disse outlets, og derfor vælger mange brands bevidst outlets som en del af deres salgsstrategi. Med åbningen af Copenhagen Designer Outlets tilbyder vi forbrugerne en helt ny form for shopping og i en helt anden skala. Derfor har der også været rigtig god interesse fra de store brands om at åbne butikker og dermed blive en del af outlet-centeret,« siger Eva Handest, Head of Retail Investmentshos Danica Pension i en pressemeddelelse.

»Med en beliggenhed tæt på København giver den geografiske placering og de gode parkeringsforhold optimale betingelser for at tiltrække kunder fra hele Sjælland. Denne investering har derfor også været et led i planerne om at gøre Høje Taastrup området mere attraktivt,« siger Thomas Lüscher, CenterDirector i City2.

Det er den anerkendte engelske Derek Barker, fra Haskoll Architects, der er arkitekten bag projektet, mens DEAS er bygherrerådgiver og administrator.

Et af de første brands, der har sikret sig plads i det kommende tilbudsmekka, er det internationale sportsbrand Nike, der allerede i september i år åbner i en midlertidig butik, mens de venter på, at den 840 m2 store butik i Copenhagen Designer Outlets er klar til åbningen i 2014.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip