Danny Olsen skifter til AGF: Håber FCM vinder guld

Danny Olsen var på alles læber, da FC Midtjylland søndag aften slog AGF med 3-0 i Herning.

Han spillede sin sidste kamp for midtjyderne, inden han skifter til netop AGF. Hovedpersonen selv, der har spillet 208 kampe for midtjyderne, var glad for at slutte med en sejr.

- Da jeg blev skiftet ud, havde jeg nok mest af alt travlt med at holde tårerne tilbage. Det var meget vemodigt. Den afsked, jeg fik af fans'ene, betyder rigtigt meget for mig. Det er et hårdt farvel for mig, men det var en dejlig afslutning, siger Danny Olsen.

Olsen har spillet sig ind i mange midtjyske hjerter, og han er med til at aflevere FC Midtjylland på førstepladsen i Superligaen ved vinterpausen. Nu håber han bare, at hans tidligere holdkammerater i Herning kan gå hele vejen og vinde ligaen.

- Jeg er sikker på, at Midtjylland nok skal vinde en del kampe i 2014, så jeg ønsker dem bare alt muligt held og lykke. Jeg håber, at jeg får sendt en guldmedalje med posten til maj, siger Danny Olsen.

Den kommende AGF'er fik æren af at spille med anførerbindet i sin afskedskamp, hvor han oven i købet blev kåret til kampens spiller. På trods af et placeringsmæssigt skridt ned ad stigen, fortryder han ikke skiftet til AGF.

- Nej, jeg fortryder ikke. Det er en beslutning, jeg har taget for lang tid siden, så jeg er okay afklaret med det. Jeg glæder mig til at prøve noget nyt i min fodboldkarriere. Nu vil jeg bare nyde sejren og de sidste dage med drengene, siger Danny Olsen og tilføjer:

- Det bliver en udfordring, men jeg vil gøre alt for at AGF kan vinde en masse kampe i foråret. Jeg tager noget gejst med til drengene, og så skal vi nok få vendt skuden igen.

/ritzau/

Dagens Gossip