Danny vejede 140 kilo – så gjorde han noget der ændrede hans liv

Danny Mabley fra Canada havde ikke den store interesse for eller viden om, hvad et alt for stort indtag af kalorier gør ved kroppen.

Så han åd og åd alt, hvad han kunne komme i nærheden af som barn. Det var blandt andet masser af chips og sodavand. Det skriver Daily Star.

Det resulterede i, at han som 21-årig nåede en kampvægt på 140 kilo, hvilket gjorde, at Danny Mabley blev mobbet i skolen. Det fik ham blandt andet til at pjække og synke ned i en depression.

Samtidig gjorde hans enorme vægt, at han begyndte at lide af søvnapnø, som forstyrrede hans vejrtrækning og ødelagde hans nattesøvn.

Læs også:Ung kvindes enorme røv bliver beskyldt for at være falsk - men se lige hendes bevis på dens ægthed

- Jeg vidste ikke noget om mad, så jeg spiste bare det, der smagte godt. Jeg vidste ikke engang, hvad kalorier var. Jeg plejede at sidde og spise chips hele dagen. Alle kendte mig som den fede fyr, og når du er så stor, bliver du mindet om det hele tiden, siger Danny Mabley til Daily Star.

Det var først, da Danny Mabley fik et nyt job, hvor en kollega hev ham med ned i fitnesscentret, at han blev klar over, hvad han rent faktisk havde udsat sin krop for.

Og med det samme forelskede Danny Mabley sig i vægtløftning, og han endte med at træne fem gange om ugen.

Det fik med det samme kiloene til at rasle af den svært overvægtige fyr, der
uden at vide det begyndte at tabe omkring fem kilo om måneden.

- Jeg forelskede mig simpelthen i vægtløftning, og med det kom også behovet for at spise sundt. Jeg begyndte derfor på en fleksibel slankekur, hvor jeg spiste, hvad jeg havde lyst til, men jeg spiste sundt det meste af dagen. Jeg forsøgte at undgå sodavand og slik, og kiloene røg af mig, hvilket holdt mig kørende, siger han.

Danny Mableys fokus på vægttræning og sund mad har fået vægten til at falde fra 140 kilo til intet mindre end 77 kilo i dag.

 

 

Fealt so good this morning to be at my lowest weight in 6 years. 6 YEARS! I thought I was going to be fat and upset with myself all my life. Because everytime I tried to change I failed, and I let that failure bring me down. Never again will I let me my mind stop me from doing something that is so good for me. And you shouldn't either! GET WORKING! I'm not angry I just have so much passion for people who don't believe in themselves. I BELIEVE in you, you can do it!

Et billede slået op af Transformation Inspiration (@danny_getsfit) den

23. Jun 2015 kl. 10:33 PDT

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip