Danny Welbeck header Arsenal tilbage på vindersporet

29/11/2014

Efter to nederlag i streg i Premier League hentede Arsenal en vigtig sejr lørdag med 1-0 på udebane over West Bromwich.

Sejren var helt fortjent, selv om hjemmeholdet også havde sine gode perioder undervejs.

Den tidligere Manchester United-spiller Danny Welbeck blev matchvinder efter en times spil.

Da havde Arsenal domineret første halvleg, men havde også haft svært ved at sætte sig helt igennem og skabe de fornødne store chancer.

I front gjorde franske Olivier Giroud sig mest bemærket. Undervejs opsnappede han bolden fra målmand Ben Foster, men sparkede forbi målet fra en spids vinkel.

Desuden kunne han med rette føle sig snydt for et straffespark i en anden situation, men dommeren opfangede ikke den ulovlige tackling i feltet.

Derfor måtte Arsenal-spillerne gå uforløste til pause med 0-0.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage fra start, og dommeren snød hjemmeholdet for en friløber ved fejlagtigt at dømme offside.

Men da kampen befandt sig på vippen, slog Welbeck til med et knaldhårdt hovedstød på Santi Cazorlas forarbejde.

I slutningen af kampen flyttede West Bromwich spillet frem i jagten på udligning, og Saido Berahino var tæt på med et hovedstød på overliggeren.

Arsenal holdt dog hjem og avancerede midlertidigt til fjerdepladsen med 20 point for 13 kampe.