Dansepigen Mie Skov springer over EM

Fra bordtennisbordet til dansegulvet og retur til bordtennisbordet. For Vild med Dans-atleten Mie Skov, 27, kører det lidt frem og tilbage for tiden. Men det kommende EM i Østrig bliver uden Danmarks bedste bordtennispige og verdens nr. 117.

– Det er ikke sådan, at jeg er færdig med bordtennis på internationalt niveau, men jeg føler, at jeg har brug for et break, siger Mie Skov til bt.dk.

– Jeg har været en del af landsholdet, siden jeg var 13. Jeg har brug for at lave noget andet en tid. Så må vi se, hvor længe den varer. Jeg skal have en snak med Peter Sartz og unionen, når jeg er færdig med Vild med Dans.

Selv om Mie Skov i sagens natur har trappet ned på bordtennisaktiviteterne, mens hun med succes øver sig på de bonede gulve, spiller hun stadig bordtennis og er med på både Vedbæks hold i herrernes Stiga-Division og for Skrurup i den svenske dameturnering.

Det danske EM-hold består af Jonathan Groth, Kasper Sternberg, Mikkel Hindersson og Morten Hyrup Rasmussen hos herrerne og af Pernille Agerholm, Mie Jacobsen og Stefanie Christensen hos damerne.

Jonathan Groth, 20, er tæt på et gennembrud i verdens stærkeste nationale liga uden for Kina, den tyske Bundesliga, med to sejre og et nederlag i de første to kampe. Senest vandt han i TTC Hagens overraskende 3-1 sejr over storebror Borussia Düsseldorf.

Jonathan Groth træner dagligt i Borussia Düsseldorf, og Hagen regnes for giganten Borussias farmerhold.

Michael Maze, verdens nr. 22, arbejder hårdt på et comeback sidst på efteråret efter to hofteoperationer. Hans kontrakt med russiske UMMC Ekaterinburg er udløbet, og BTs bud er, at han dukker op i Stiga-Divisionen til december.

Hvem eks-Europamesteren i givet fald spiller for, må tiden vise. For Michael Maze er det primære ikke økonomien, men ønsket om at få matchtræning. Hans sidste kamp var i Champions League for Ekaterinburg i december 2012.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip