Dansevært om kjolekritik: Ikke for nedringet

Da Vild med dans rullede over skærmen fredag aften, var det ikke kun deltagernes danseevner, der blev diskuteret hjemme i de danske stuer.

Sarah Grünewalds nedringede kjole blev også et noget debatteret emne, og det fremgik tydeligt af de sociale medier, hvor flere kaldte den lilla kjole for upassende, fordi den gravide værtindes barm var for tydelig.

Hovedpersonen selv tager kritikken med en smil, men hun er ikke enig i de mange kommentarer på de sociale medier.

- Vi har talt om, at den er nedringet, men egentlig ikke andet end, at der nu endelig er lidt barm at vise i forbindelse med graviditeten, og jeg synes, at det er sådan en smuk vintagekjole. Jeg bærer den med ære og min kvindelighed, og jeg synes ikke, at det er for meget. Jeg har været så glad for at have den på, siger Sarah Grünewald til Ritzau Fokus.

Det kommer dog ikke bag på den 31-årige tv-vært, at kjolen får nogle kommentarer med på vejen fra seerne, og hun er glad for, at folk siger deres mening - så længe det bliver gjort på en ordentlig måde.

- Hver gang jeg får kritik, så bliver jeg glad, for det betyder, at folk har en mening, og det skal de have. Jeg vil hellere have, at de kommenterer på mig, end at de er ligeglade med mig. Jeg ville jo ikke være frontløber på programmet, hvis jeg ikke kunne tage kritik.

- Konstruktiv kritik er altid meget velkommen, men jeg synes også, at man skal tænke over, hvordan man siger det. Det kan hurtigt blive personligt, og det skal man passe på med, for så kan jeg godt blive en smule ked af det, siger hun.

Sarah Grünewald har dog ikke tænkt sig at ændre på sin garderobe for at tilgodese de utilfredse seere.

- Jeg har det på, som jeg selv, min stylist og mine chefer godt kan lide, og vigtigst af alt noget, jeg føler mig tilpas i. Programmet bliver vist klokken 20.00 om aftenen, og der kommer tit hentydninger fra dommerne og os værter.

- Vi er et familieprogram, men vi er også rappe i replikken og kommer med nogle friske kommentarer. Hvis man ikke kan tåle det, og man ikke kan tåle en smuk, nedringet vintage-kjole, så må man se noget andet, siger den smukke værtinde med et glimt i øjet.

Den vordende mor har indtil videre haft en graviditet uden de store komplikationer. I starten havde hun en del kvalme, men det er gået over igen, og så kan hun tydeligt mærke, hvordan maven vokser.

- Der er lidt ekstra at bære på. Det er så anderledes, men så rart. Jeg kan virkelig godt lide at være gravid. Det er en meget smuk ting. Men jeg har mere ondt i fødderne efter programmerne, end jeg plejer, griner hun.

Næste fredag afgøres Vild med dans-finalen i Forum Horsens. Showet sendes live på TV2.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip