Dansk-amerikansk politi i fælles jagt på pædofil

I videoklippene, som dansk politi opdagede på internettet tidligere på måneden, kan man se en pose med saltkringler, som kun forhandles i USA og Canada. Og det har fået politiet til at tage kontakt til den amerikanske ordensmagt. Det skriver CNN.

Det har resulteret i, at de amerikanske immigrations- og toldmyndigheder (ICE) har fritskrabet billeder af den overvægtige, halvskaldede mand fra videoerne og har offentliggjort dem.

På billederne kan man se, at manden også har overskæg, men det vides ikke, om manden er amerikaner, dansker eller har en helt tredje nationalitet. Blot at overgrebene mod pigen - på grund af de særegne saltkringler - formodentlig er begået i Nordamerika.

Derfor beder de amerikanske myndigheder nu offentligheden om hjælp ved at offentliggøre billederne af den mistænkte.

Tre af videoerne er at dømme ud fra et datostempel filmet 14. april, mens den fjerde er lavet 27. april. Alle er angiveligt gjort tilgængelige på internettet 2. maj.

Dansk politi kontaktede amerikanerne 3. maj, men ICEs afdeling for cyberkriminalitet er kommet tættere på en opklaring.

»Vi er løbet imod en mur i efterforskningen. Uden offentlighedens hjælp vil vi nok ikke være i stand til at finde manden og endnu vigtigere stoppe misbruget af ofret,« siger efterforsker Brian Korzak til CNN.

Dagens Gossip