Dansk anfører trods storsejr: Vi brændte for meget

Trods en sejr på 32-20 var der ikke overstrømmende begejstring i de danske håndboldkvinders omklædningsrum efter VM-kampen mod Tunesien søndag aften.

Anfører Line Jørgensen erkender, at indsatsen mod tuneserne aldrig kom op på samme niveau som lørdag mod Japan.

- Jeg vil ikke sige, at det var en sløj kamp, men vi kom til at brænde for meget. Fordi vi gjorde det, fik Tunesien en fem-otte mål for meget, og det ændrede resultatet af kampen. Men vi fik en sikker sejr, og det var det, vi kom efter, siger Line Jørgensen.

Efter kampen mod japanerne var spillerne ellers meget opmærksomme på, at de skulle være lige så koncentrerede i kamp to, men alligevel blev mange scoringsmuligheder sløset væk.

- Det er svært at sige, hvorfor vi brændte så meget, og det skal vi have forbedret. Vi skal dog heller ikke fokusere for meget på det, for så kan det måske blokere os, siger Line Jørgensen.

Med fire point i to kampe har VM-starten været pletfri, og nu ser de danske spillere frem til at møde stærkere, europæiske hold i de kommende kampe.

Tirsdag møder Danmark Serbien, onsdag gælder det Ungarn, inden Montenegro venter i den sidste gruppekamp fredag.

- Efter de første kampe kan vi lære nogle småting specielt i forsvaret, men især glæder vi os til at møde nogle andre hold. Serbien og Ungarn, det er europæiske hold med en kendt spillestil, påpeger Line Jørgensen.

Den stærke venstrehåndsskytte har haft en stille begyndelse på VM med meget tid på bænken.

I dagene op til VM-premieren blev hun skånet en smule under træningen, men hun afviser, at der er noget galt.

- Jeg er helt klar. Jeg kunne sagtens have spillet mere både i går og i dag, hvis det var nødvendigt. Men det er landstræneren, der bestemmer det, siger Line Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip