Dansk back kan få chancen i NHL

For første gang i sin karriere er Oliver Lauridsen blev kaldt op til NHL. Det er NHL-klubben Philadelphia Flyers, der har hentet den 197 cm høje back op fra farmerholdet Adirondack Phantoms.

General Manager hos Flyers, Paul Holmgren, fortalt fredag, at man havde hentet den 24-årige dansker, der er i gang med sin tredje sæson i AHL, op til NHL. Buddet kommer dagen efter, at Philadelphia Flyers tabte 3-4 til New Yorks Islanders og Frans Nielsen efter straffeslag.

I den kamp fik man backen Braydon Coburn skadet, og spørgsmålet er, om Oliver Lauridsen skal erstatte ham, når Philadelphia lørdag møder Boston Bruins på hjemmebane.

For en uge siden var det lillebror Markus Lauridsen, der trak overskrifter, da han som den første dansker skrev kontrakt med en NHL-klub uden at være blevet draftet. Markus Lauridsen, der spiller for Lake Erie Monsters i AHL, skrev en toårig entry level kontrakt fra den kommende sæson med Colorado Avalanche.

Fakta:NHL står for National Hockey League og er den bedste ishockeyliga i Nordamerika.AHL står for American Hockey League og er en farmerliga (udviklingsliga) for NHL. Holdene i AHL er tilknyttet et hold i NHL. Spillere på tovejskontrakter kan blive kaldt op til NHL fra AHL og naturligvis også blive sendt modsatte vej.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip