Dansk boost: Nicklas Jensen er klar til VM

Sådan ser programmet ud for den 20-årige Vancouver Canucks-forward, efter at canadierne blev slået ud af San Jose Sharks i playoff.

Vancouver Canucks gav onsdag aften Nicklas Jensen lov at rejse, og han bliver en markant forstærkning af den danske offensiv i de sidste tre kampe.

Nicklas Jensen var senest på landsholdet i OL-kvalen i februar, men var stadig plaget af en skade fra en Elitseriekamp for AIK Stockholm og stod over i den sidste kamp i Vojens mod Hviderusland.

Efter sit svenske eventyr med 23 point (17 mål og seks assist) i 50 kampe har han spillet 20 kampe for Chicago Wolves i AHL og to for Vancouver Canucks. Under playoff var han på standby. Den unge powerforward er søn af den nidobbelte danske mester fra Herning Blue Fox, Dan Jensen, som var med i ti VM-turneringer og scorede i 2-2 kampen mod Canada i 2003 i Finland. Er der glæde i den danske lejr, jubler man i den svenske. Tre Kronor får forstærkning af Vancouvers legendariske tvillinger, Daniel og Henrik Sedin. Og det øger unægtelig deres medaljechancer.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip