Dansk curlingkvinde: Fedt vi gjorde det til sidst

Det holdt ekstremt hårdt for de danske curlingkvinder. De skulle bruge en sejr over Storbritannien for at nå målsætningen om top-seks ved vinter-OL i Sotji.

Det lykkedes efter en vildt comeback, hvor Danmark udnyttede modstanderens fejl til at tage tre point i den sidste ende for derefter at vinde den ekstra ende til samlet sejr 8-7.

- Det var en kamp med op- og nedture. Man giver nogle chancer væk og får nogle chancer, og så gælder det om at udnytte de chancer, man selv får forærende. Og det var fedt, vi gjorde det til sidst, siger Maria Poulsen fra det danske hold.

Det med stærke comebacks lå også til Danmark generelt i turneringen. Holdet tabte de fem første kampe, men sluttede af med fire sejre.

- Fra start var vi besluttede om, at det ikke kun skulle handle om resultater, men også proces, og heldigvis vendte det, så vi fik nogle sejre med herfra.

- Vi er ovenud tilfredse med at nå vores målsætning, selv om det så svært ud på et tidspunkt. Det er helt fantastisk at nå den, siger Maria Poulsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip