Dansk cykelfusion under opsejling

Michael Rasmussens og Claus Hembos cykelhold, Christina Watches Onfone, er klar til at slå pjalterne sammen med resterne af Concordia Forsikring-Riwal, der kæmper med store økonomiske og organisatoriske problemer.

Hovedsponsoren Concordia Forsikring trækker sig fra det velrenommerede danske cykelhold efter denne sæson, og flere kilder tæt på holdet fortæller, at de ’ikke kan forestille sig, at holdet kører videre i det nye år. Men nu står direktøren for Kyllingens cykelhold, Claus Hembo, klar med en redningsplan, hvis medsponsoren Riwal, der har licensen til holdet, fortsætter i cykelverdenen.

- Vi vil rigtig gerne gå sammen med Riwal. Hvis der er en anden virksomhed, der har lyst til at være med til at skabe et prokontinentalt cykelhold, skal de være hjerteligt velkomne. Jeg tror ikke, Riwal vil drive et hold alene. Og vi har plads til Riwal hos os, siger Claus Hembo.

Og antallet af danske kontinentalhold kunne meget vel skrumpe fra de nuværende syv til seks, siger Steffen Kromann, der er direktør for Concordia Forsikring-Riwal.

Holdet har endnu ikke fundet en ny hovedsponsor, og direktøren overvejer lige nu at fusionere med et af de øvrige danske kontinentalhold – dog først efter 2014. Holdet har tidligere udtalt, at det – ligesom Christina Watches Onfone – ønsker at tage skridtet op i cykelsportens næstbedste række. I den forbindelse er Steffen Kromann da også blevet kontaktet af Claus Hembo om et muligt samarbejde.

- Vi er lydhør over for Christina Watches Onfone og har en helt åben snak med dem. Men så er vi heller ikke nået længere, siger direktøren.

- Vi kigger på alle kontinental-hold i Danmark for at hæve vores niveau. Jeg synes, alle hold er spændende. Jeg synes, vi snakker godt med dem alle, siger Steffen Kromann, der dog ikke vil afvise, at holdet også kan køre videre alene med en ny hovedsponsor.

Claus Hembos fusionsfrieri kommer efter, at BT tirsdag kunne fortælle, at Concordia Forsikring-Riwal sælger sine cykler i utide, ikke har råd til ekstra hjul, ligesom flere ansatte har oplevet ikke at få deres løn til tiden.

Selvom Steffen Kromann i en pressemeddelelse i går afviste, at holdet er i økonomiske problemer, kunne en fusion med Claus Hembo altså være en sikker måde for Riwal at fortsætte i sporten. 

Steffen Kromann fik i gårsdagens artikel også kritik for at fokusere for lidt på cykelholdet og gå for meget op i netværk og sponsorer. Det vil dog ikke være et problem med Claus Hembo.

- Det skal han være hjerteligt velkommen til hos os.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip