Dansk damedouble går helt ned i kvartfinale

Danmark har foreløbig kun én konstellation klar til semifinalerne ved badmintonturneringen China Open i Shanghai.

Fredag eftermiddag dansk tid tabte damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen deres kvartfinale i den kinesiske Super Series Premier-turnering.

Det skete efter en regulær nedtur i andet og tredje sæt mod de ottendeseedede kinesere Bao Yixin og Zhong Qianxin, der vandt 16-21, 21-7, 21-12. Kampen varede i nøjagtig en time.

Dermed tabte Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen for anden gang inden for en måned til halvdelen af den kinesiske duo.

Danskerne, der var seedet to ved China Open, tabte i oktober finalen ved Denmark Open til netop Bao Yixin, som ved den lejlighed spillede sammen med Tang Jinhua.

Tidligere fredag spillede Christinna Pedersen sig frem til semifinalen i mixeddouble sammen med makkeren, Joachim Fischer.

Det fjerdeseedede danske par vandt efter en tæt kamp med cifrene 21-19, 21-19 over de femteseedede malaysiere Peng Soon Chan og Liu Ying Goh.

Senere fredag spiller en anden dansk mixeddouble, Anders Kristiansen og Julie Houmann, deres kvartfinale.

De useedede danskere får det meget svært, for de møder verdensmestrene, Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir fra Indonesien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip