Dansk damedouble skuffer med tidlig exit i French Open

Super Series-turneringen French Open i Paris blev en kort fornøjelse for Danmarks bedste damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Den tredjeseedede duo skuffede i anden runde mod sydkoreanerne Kyung Eun Jung og Seung Chan Shin, der gik useedede ind til turneringen, men besejrede danskerne i to sæt med cifrene 21-17, 21-18.

Rytter Juhl og Pedersen var i første sæt kun foran én gang, nemlig ved 1-0. Herefter overtog sydkoreanerne styringen og holdt danskerne på solid afstand i resten af sættet.

Til gengæld så det ud, som om de to danskere havde fundet fidusen i andet sæt, hvor de førte 15-9 og var på vej til at tvinge kampen ud i et tredje og afgørende sæt.

Men sydkoreanerne fik igen overtaget, ændrede 13-17 til 18-17 og kunne tage sejren med 21-18.

Senere torsdag får Christinna Pedersen chancen for lidt oprejsning, når hun i selskab med Joachim Fischer skal forsøge at spille sig i kvartfinalen i mixeddouble. De femteseedede danskere møder et indonesisk par.

Danmarks næstbedste herredouble, Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen, er klar til kvartfinalen efter en slidsom sejr over tyskerne Johannes Schöttler og Michael Fuchs.

Den tyske duo, der er rangeret som nummer 30 i verden, gav danskerne hård kamp, men tabte 19-21 i tredje sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip