Dansk damedouble vinder sæsonfinale i overlegen stil

Den danske damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl var overlegne i denne uges sæsonfinale i badminton i Malaysia. Ikke mindst i søndagens finale mod kineserne Ma Jin og Tang Jinhau.

Danskerne slog kineserne i to sæt i cifrene 21-19 og 21-12. Imponerede og flot sejr til danskerne, der aldrig tidligere har besejret denne kinesiske duo. Tre kampe - tre nederlag, lød statistikken før søndagens finale.

- Vi har spillet godt. Og i dag gik alt vores vej, lød det fra Christinna Pedersen umiddelbart efter, at danskerne trak det længste strå i finalen.

Første sæt var tæt, men fra midtvejs i sættet og frem var det med danskerne i teten og et eller to point i front det meste af tiden. Kineserne kom på 17-17, men herefter trak danskerne fra og fik lukket sættet.

Andet sæt var blottet for spænding. Kineserne kom foran 1-0, men så tog danskerne fem point på stribe og tillod aldrig modstanderne at komme tilbage i kampen.

12-15 var det tætteste, de kinesiske spillere kom på danskerne i andet sæt, derfra vandt den danske duo seks bolde i træk og kunne juble.

Dermed satte danskerne et perfekt punktum for et flot år. Ved sæsonfinalen gjorde danskerne rent bord. Parret vandt alle tre gruppekampe, og både semifinale og finale blev vundet i sikker stil.

- Vi spillede efter den rigtige taktik i dag. Og vi kunne se, at kineserne var frustrerede, sagde Kamilla Rytter Juhl efter finalesejren.

Med sejren lukker den danske damedouble et flot 2013 på den mest perfekte måde.

I herresingle var det nærmest for nemt for hjemmebanehelten Lee Chong Wei at vinde finalen.

Indoneseren Tommy Sugiarto kunne intet stille op, og verdensetteren Lee Chong Wei vandt så sikkert som 21-10, 21-12

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip