Dansk designer står bag tre Oscar-kjoler

Valentino, Armani, Dolce & Gabbana - og så danske Jesper Høvring.

Når de inviterede kvinder tager turen på den røde løber ved Oscar-uddelingen natten til mandag dansk tid, har den danske designer Jesper Høvring ikke færre end tre kjoler med ved det prestigefyldte event.

- Jeg er så privilegeret, at jeg er blevet spurgt af de tre fineste kvinder, om jeg ville sy kjoler til dem, og det ville vi meget gerne, fortæller Jesper Høvring, der i forvejen er en favorit blandt de kendte og kongelige her hjemme.

De tre kvinder, der skal have Høvrings kjoler på, er Caroline Blanco, der er gift med Tobias Lindholm, der har skrevet manuskript til "Jagten", instruktør Thomas Vinterbergs kone, Helene Reinggaard og skuespillerinden Marijana Jankovich, der spiller hovedrollen i den nominerede kortfilm "Helium".

For Caroline Blanco er det vigtigt at vise det danske flag på den røde Oscar-løber.

- Det betyder rigtig meget for mig at vise noget dansk design frem, for det første, fordi jeg synes, vi ligger så højt niveau-mæssigt med Jespers kjoler, og så synes jeg, at det er naturligt at gå efter en dansk designer, når man er her med en dansk film, fortæller hun.

For Jesper Høvring betyder det rigtig meget, at kjolerne nu skal vises på den vel nok mest attraktive platform, hvor millioner af mennesker vil få lov at se dem.

- Eksponeringen er helt fantastisk, det er den største event, hvor vi kan have kjoler med, så vi er meget stolte, fortæller Jesper Høvring og uddyber:

- Vi kan absolut bruge eksponeringen i udlandet. Det er god markedføring overfor de butikker i udlandet, der har vores kjoler hængende, siger han.

Oscar-uddelingen sendes direkte på TV2.

Jesper Høvrings kjoler hører til blandt den absolutte elite inden for dansk mode. Skal Oscar-uddelingen fejres hjemme i stuerne med alt, hvad der hertil hører, så er det nok de færreste danskere, der har råd til en kreation af den danske kjolekonge. Men ingen Oscar fest uden gallatøj, så tag i stedet Internettet i brug og find kjoler, der er til at betale. Siderne www.festkjoler.net og www.dressme.dk har kjoler, der både lever op til din galla drøm og til din økonomis velbefindende.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip