Dansk dj bijobber i Netto

Skrevet af admin

24/04/2015
Hele hans liv er ikke koncerter, fester og glamour.I hvert fald arbejdede Kato for nylig i Netto for en kort bemærkning, da han i et reklamestunt for Sony trak i Netto-trøjen for en dag.Iført paryk og falsk skæg og med dæknavnet Karsten spørger den danske dj således kunderne i en Netto-butik, om de kender musikeren Kato.Det er der mange, der gør. Og de fleste bliver ganske enkelt chokerede, når de finder ud af, at "Karsten" i virkeligheden er den populære house-musiker.Reklamestuntet er et samarbejde mellem Sony og Netto, og det går ud på, at Netto i næste uge sælger nogle høretelefoner, som giver køberne adgang til at downloade Katos nye album "Now".Videoen er blevet lidt af et viralt hit, og på Facebook har 321.000 personer allerede trykket "play" på den sjove Netto-video."Now" udkommer den 1. maj, og kendte gæstestjerner som blandt andre Snoop Dogg medvirker på pladen.Se den underholdende video med "Karsten" i Netto lige her: https://www.facebook.com/nettodk/videos/10152671714942024/Newspaq

Dagens topnyheder

Hele hans liv er ikke koncerter, fester og glamour.

I hvert fald arbejdede Kato for nylig i Netto for en kort bemærkning, da han i et reklamestunt for Sony trak i Netto-trøjen for en dag.

Iført paryk og falsk skæg og med dæknavnet Karsten spørger den danske dj således kunderne i en Netto-butik, om de kender musikeren Kato.

Det er der mange, der gør. Og de fleste bliver ganske enkelt chokerede, når de finder ud af, at "Karsten" i virkeligheden er den populære house-musiker.

Reklamestuntet er et samarbejde mellem Sony og Netto, og det går ud på, at Netto i næste uge sælger nogle høretelefoner, som giver køberne adgang til at downloade Katos nye album "Now".

Videoen er blevet lidt af et viralt hit, og på Facebook har 321.000 personer allerede trykket "play" på den sjove Netto-video.

"Now" udkommer den 1. maj, og kendte gæstestjerner som blandt andre Snoop Dogg medvirker på pladen.

Se den underholdende video med "Karsten" i Netto lige her: https://www.facebook.com/nettodk/videos/10152671714942024/

Newspaq