Dansk Ducks-målmand står igen i vejen for Nashville i NHL

24/04/2016

Det så skidt ud for Anaheim Ducks, efter at klubben havde tabt de første to kampe i slutspilsserien mod Nashville Predators. Men med en sejr på 5-2 natten til søndag dansk tid fører holdet nu 3-2 i opgør mod holdet fra Tennessee i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Efter at holdet fra Californien har vist tiltro til danske Frederik Andersen i målet, har det nu vundet tre kampe i træk, og det mangler derfor kun én sejr i de næste to opgør for at avancere.

Det er naturligvis ikke givet, at danskerens spil alene har vendt opgørene på hovedet, men faktum er, at den 26-årige herningenser for tredje kamp i træk bliver nævnt af NHL som en af kampens tre stjerner.

Hjemme i Honda Center havde Anaheim på forhånd fokus på, at et hjemmehold skulle tage sejren, efter at udeholdet havde vundet i de første fire opgør mellem de to hold.

- Vi har taget det én kamp ad gangen, efter at vi var bagud 0-2. Vi har haft succes med at fokusere på forsvaret, og det er også den måde, vi skal vinde femte kamp på, sagde Frederik Andersen til NHL.com inden kampen.

Forsvaret begyndte dog ikke som planlagt, for det var Nashville, der scorede første mål.

Men efter at udeholdet bragte sig foran ved Ryan Johansen i anden periode, satte Anaheim fart på spillet, og ænderne så sig aldrig tilbage igen.

To lynhurtige scoringer bragte kort efter Nashvilles føringsmål hjemmeholdet foran, og med tre yderligere scoringer i tredje periode blev kampen aldrig rigtig spændende mod slutningen.

Frederik Andersen lavede 27 redninger på 29 forsøg.