Dansk etapesejr i Normandiet

Skrevet af admin

20/03/2013
Onsdag middag vandt den tidligere Leopard Trek-rytter Martin Mortensen 2. etape af Normandiet Rundt foran landsmanden Jesper Hansen fra Team CULT Energy.Mortensen, som i dag kører for det danske kontinentalhold Team Concordia-Riwal, var i udbrud på det meste af etapen, og til sidst lykkedes det ham at tage sejren.Jesper Hansen er bedst placerede danske rytter i det samlede klassement med en 6. plads.Onsdag lykkedes det også Christina Watches-Onfone at sikre sig den samlede sejr i Tour de Tipaza, som blev kørt i Algeriet. Det var Constantino Zaballa, som tog sig af førertrøjen i det løb, imens Martin Pedersen blev samlet nummer tre.

Mest læste i dag

Onsdag middag vandt den tidligere Leopard Trek-rytter Martin Mortensen 2. etape af Normandiet Rundt foran landsmanden Jesper Hansen fra Team CULT Energy.

Mortensen, som i dag kører for det danske kontinentalhold Team Concordia-Riwal, var i udbrud på det meste af etapen, og til sidst lykkedes det ham at tage sejren.

Jesper Hansen er bedst placerede danske rytter i det samlede klassement med en 6. plads.

Onsdag lykkedes det også Christina Watches-Onfone at sikre sig den samlede sejr i Tour de Tipaza, som blev kørt i Algeriet. Det var Constantino Zaballa, som tog sig af førertrøjen i det løb, imens Martin Pedersen blev samlet nummer tre.