Dansk fan om bombefrygt på Old Trafford: Det er helt uvirkeligt

Danske Mads Thyrsted Laursen, der er bestyrelsesmedlem i Manchester Uniteds skandinaviske supportklub, var søndag til stede på fodboldstadionet Old Trafford, da kampen mellem Manchester United og Bournemouth pludselig blev aflyst.

- Det er meget svært at forholde sig til, hvad det er, der er sket, siger den danske Manchester United-fan, som netop havde indtaget sin plads på stadion, da dagen tog en helt uventet drejning.

- Til at starte med kan vi ikke rigtig høre, hvad der bliver sagt. Men så kommer der en sikkerhedsmeddelelse, hvor al personale bliver bedt om at gå i rød alarm, og vi bliver bedt om at forlade tribunerne.

- I forhold til, hvor alvorlig en situation det tydeligvis har været, foregik det hele meget roligt, og folk gjorde, hvad de fik besked på, siger han.

Mads Thyrsted Laursen bliver sammen med de andre tilskuere gennet ud på en parkeringsplads i nærheden. Her venter de i omkring en halv time, før de får at vide, at kampen er aflyst. En bombelignende genstand er fundet på stadion.

- Folk havde nok en forventning om, at kampen ville blive afviklet, så stemningen er mærkelig nu, siger han.

- Nu har vi fundet en plads i forårssolen i Manchester og er gået ned på en pub. Men stemningen er mærkelig.

- Vi snakker med de englændere, der kommer her hver anden weekend, når der er hjemmekampe, og også rejser ud med United. De kan simpelthen ikke forstå, hvad det er, der er sket, siger han.

Manchester politi skriver på Twitter, at der er fundet en mistænkelig pakke på stadion. Bombeeksperter har foretaget en kontrolleret sprængning af pakken, men der er endnu ikke oplysninger om, hvad pakken indeholdt.

/ritzau/

Dagens Gossip