Dansk fløj inden Montenegro: Skal være vilde og blodige

Med et nederlag i bagagen fra OL-kvalifikationens første kamp mod Rumænien skal de danske håndboldkvinder hive en sejr i land i lørdagens kamp mod Montenegro, hvis drømmen om OL skal holdes i live.

Trods fredagens nederlag er der kampgejst blandt spillerne inden knald eller fald kampen.

- Vi skal bare gå fuldstændig amok og være vilde og blodige og smadre dem i gulvet, siger Ann Grete Nørgaard.

- Men først og fremmest skal vi hæve vores niveau håndboldfagligt, for det var ikke godt nok mod Rumænien.

Det endte med et nederlag på syv mål til Rumænien i fredagens kamp efter en sløj dansk indsats. Og det må ikke gentage sig, siger Ann Grete Nørgaard.

Hun har opskriften på sejr over montenegrinerne.

- Vi skal ramme dem defensivt. De skal ikke have lov til at løbe forbi os. Vi skal stoppe spillet nogle flere gange.

- Angrebsmæssigt skal vi gøre hinanden gode. Vi skal spille længere tid med bolden og tage nogle bedre chancer, end vi gør mod Rumænien, siger hun.

Danmark skal vinde over Montenegro i lørdagens kamp, hvis de stadig skal have en chance for at komme med til OL. Og den chance tror Ann Grete Nørgaard på.

- Der er så mange eksempler i håndboldsporten på, at det kan lade sig gøre at rejse sig efter et stort nederlag. Jeg tror stadig på, at vi kan komme med til OL.

- Vi skal bare ind og smadre igennem, og jeg tror egentlig ikke, vi skal tænke så meget, vi skal handle og være der 220 procent i hver eneste aktion. Det er vores chance.

- Vi skal samle alle vores kræfter og energi og så gå på banen og gå amok. Vi har i den grad ryggen mod muren, og der er ikke andet at gøre end at gå ind og kæmpe med alt, hvad vi har for den chance, siger hun.

Lørdag aften klokken 20 løber de danske håndboldkvinder på banen i Ceres Arena i Aarhus til kampen mod Montenegro. Søndag venter Uruguay i OL-kvalifikationens sidste kamp.

Kun de to bedste hold fra Danmarks pulje kvalificerer sig til OL i Brasilien til sommer.

/ritzau/

Dagens Gossip