Dansk Folkeparti trækker seksløberen til countryfest

Dansk Folkeparti er med når City Kolding og Country Truckstop Danmark, holder Countryfest, fredag den 28. juni. Der vil være countrymusik på flere byens cafeer, amerikanske motorcykler og linedans i gågaderne.

Dansk Folkeparti stiller med sin egen lokale Country & Wester-duo ”Koldings skrappe drenge”. Duoen består af Martin ”Mad Dog” Peyrath og John ”Gunslinger” Back.

- Vi har erfaring for, at City Koldings arrangementer trækker rigtig mange folk til og de vil gerne tale politik. Derfor benytter vi også den lejlighed til, at komme i snak med borgerne. Vores politikere samt byråds- og regionsrådskandidater er med og så har vi en ny præsentationsfolder med alle kandidater til byrådsvalget i november, siger formand  for Dansk Folkeparti i Kolding kommune, Gunner Nielsen.

Partiets egen Country & Wester-duo ”Koldings skrappe drenge” står ikke alene, kassereren Flemming ”seksløber” Hansen, vil være iført sit specialfremstillede cowboyudstyr og interesserede kan se ham svinge med sin seksløber og lasso mens han tegner medlemskaber til partiforeningen.

Dansk Folkeparti vil være at finde på hjørnet af Søndergade og Helligkorsgade.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip