Dansk forsvarer bliver matchvinder mod svenske mestre

23/04/2016

En dansk forsvarsspiller scorede kampens afgørende mål, da fodboldklubben Falkenberg fredag aften for første gang kom på pointtavlen i Allsvenskan i sæsonen.

Thomas Juel-Nielsen scorede til slutcifrene 2-1 på et hovedstød otte minutter før tid, da Falkenberg meget overraskende fik ram på de regerende svenske mestre, IFK Norrköping.

Gustaf Nilsson havde efter 26 minutter bragt Falkenberg foran 1-0, men midt i anden halvleg blev hjemmeholdet reduceret til ti mand.

Det skyldtes, at Tibor Joza blev udvist.

IFK Norrköping fik udlignet til 1-1, da Andreas Hadenius scorede efter 77 minutter, men mestrene havde altså gjort regning uden den tidligere AB-spiller Thomas Juel-Nielsen.

Efter at have indledt sæsonen med fire nederlag har Falkenberg, der trænes af den tidligere Viborg-spiller og -træner Hans Eklund, tre point efter fredagens sejr.

Holdet er fortsat sidst i Allsvenskan på grund af en dårligere målscore end Elfsborg og Häcken, der begge har spillet en kamp færre.

Norrköping ligger på andenpladsen med ni point for fem kampe.