Dansk forsvarstalent åbner op for Italien-exit

Fremtiden for den 23-årige fodboldspiller Frederik Sørensen ser usikker ud.

Sørensen er ejet af Juventus, men har i de seneste sæsoner været lejet ud til henholdsvis Bologna og Hellas-Verona, og til tider er det ikke blevet til megen spilletid.

Og selv om Italien ligger hans hjerte nær, er det ikke urealistisk, at han forlader støvlelandet efter denne sæson.

- Det er ikke utænkeligt. Men nu vil jeg gerne finde et sted, hvor jeg bliver værdsat lidt mere, og det bliver nok svært i Juventus efter deres gode sæson, siger Frederik Sørensen.

Juventus vandt suverænt det italienske mesterskab og pokalturneringen, mens det blev til et nederlag til Barcelona i Champions League-finalen.

- Jeg er åben for det meste. Det skal selvfølgelig passe til mit niveau. Det kommer an på, hvilke muligheder der opstår, siger den tidligere Lyngby-spiller.

Især i denne sæson har danskeren været langt fra startelleveren, hvor en skadespause samtidig ikke forbedrede Frederik Sørensens chancer for at komme på banen.

- Sæsonen startede egentlig fint med masser af spilletid, men så fik jeg en skade. Jeg kom lidt ud af holdet. Mine holdkammerater spillede godt, og eftersom jeg forlader klubben efter sæsonen, blev jeg skubbet lidt langt væk fra spilletid, siger han.

Frederik Sørensen er en del af U21-landstræner Jess Thorups udvalgte til den forestående U21-EM-slutrunde i Tjekkiet.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal i næste sæson, men det er da klart, at EM er et fint udstillingsvindue. Jeg vil gerne have overstået EM, og så tager jeg derfra.

- Men jeg er et sted i min karriere, hvor det er vigtigt, at jeg får mere spilletid, fastslår Frederik Sørensen.

/ritzau/

Dagens Gossip