Dansk golfspiller opnår fornem andenplads

Skrevet af admin

05/06/2016

Dagens topnyheder

Lasse Jensen begyndte ikke Nordea Masters i Stockholm specielt godt, men det blev bedre og bedre, som European Tour-turneringen skred frem. Og det sluttede aldeles fremragende for den danske golfspiller.

På søndagens afsluttende finaledag gik Lasse Jensen en runde i 68 slag, hvilket svarer til fire slag under banens par, og det var nok til en samlet andenplads.

Samlet set endte Lasse Jensen med en score på 13 slag under par, og det var kun tre slag dårligere end den engelske vinder af turneringen, Matthew Fitzpatrick.

Lasse Jensen endte bedre end både den svenske stjerne Henrik Stenson og den rutinerede belgier Nicolas Colsaerts, som også jagtede en topplacering søndag eftermiddag.

På søndagens runde lavede Lasse Jensen både to bogeys, to eagles samt to birdies, så det var en lidt svingende runde. De to eagles trak dog hele runden gevaldigt op.

Med andenpladsen i Stockholm skaffede Lasse Jensen sig samtidig en billet til majorturneringen British Open - også kaldet The Open.

Lidt længere nede i feltet endte Lucas Bjerregaard på en placering som delt nummer 20 i samlet to slag under par.

Søren Hansen blev delt nummer 30 i samlet et slag over par, mens Jeff Winther og Thomas Bjørn havnede i den tunge ende af feltet.

Thomas Bjørn gik søndag en runde i hele ti slag over banens par og endte på en placering som delt nummer 74 i samlet 12 slag over par.

/ritzau/