Dansk golftalent er tæt på toppen i Perth

Denne uges European Tour-turnering spilles i Australien, og en enkelt dansker er med helt fremme fra start.

Den 23-årige Joachim B. Hansen er to slag fra førstepladsen ved Perth International, hvor fire spillere - heriblandt svenskeren Peter Hedblom - har taget føringen med en første runde i 68 slag.

Med tre birdies og en enkelt bogey nåede Joachim B. Hansen i klubhuset med en runde i 70 slag. Det svarer til to slag under banens par og en placering lige uden for top-10.

Helt præcist endte Joachim B. Hansen på en delt placering som nummer 13, da alle spillere var færdige med torsdagens runde.

Joachim B. Hansen blev professionel i 2010, og han deltog første gang i en European Tour-turnering i december 2012. Siden har han enkelte gange leget med i toppen af en international turnering.

Det var, da han i juli blev delt treer i Scottish Open samt nummer fire i Russian Open blot 14 dage senere.

Siden er det gået lidt ned ad bakke for Joachim B. Hansen, inden han torsdag blandede sig i nærheden af et meget tæt topfelt i australske Perth.

Den næstbedste dansker blev Søren Hansen, som blot er et enkelt slag dårligere end Joachim B. Hansen. Søren Hansen er placeret på en delt 21.-plads, som han er yderst tilfreds med.

- Spillede fantastisk golf i dag -1 (et slag under banens par, red.). Ultra tålmodig som en gammel veteran. Golfbanen er et klassisk eksempel på fantastisk design, skriver Søren Hansen på sin Twitter-profil.

Søren Kjeldsen havde derimod en meget svingende runde, som endte i fire slag over par.

Efter at have gået 12 stabile runder med en birdie og en bogey gik det helt galt for Kjeldsen på de sidste huller, som kastede både en dobbeltbogey og yderligere to bogeys af sig.

Dermed røg Kjeldsen ned i bunden af deltagerfeltet på en placering som delt nummer 104.

I alt fem danskere deltager i turneringen i Australien, og i den tunge ende af feltet ligger også Andreas Hartø og Lasse Jensen - begge med runder i 77 slag, fem slag over banens par.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip