Dansk golftalent hænger på i toppen i Milano

Skrevet af admin

19/09/2015

Dagens topnyheder

Golfspilleren Lucas Bjerregaard hænger fortsat på i toppen af European Tour-turneringen Open d'Italia, men danskeren har foreløbig måttet vinke farvel til førstepladsen.

Den 24-årige nordjyde gik lørdagens tredje runde i 70 slag, to under par, og den præstation betyder, at han nu er dumpet ned på en delt fjerdeplads.

Bjerregaard spillede til par på 15 af de 18 huller, mens han leverede en bogey på sjette- og birdies på niende-, 16.- og 18 hul.

Der er dog kun to slag op til den førende duo, svenskeren Jens Fahrbring og tyskeren Martin Kaymer, så Bjerregaard kan fortsat gøre sig håb om karrierens første triumf på den europæiske tour.

Bjerregaard og Fahrbring delte førstepladsen efter anden runde, men svenskeren havde altså en smule mere præcision i spillet lørdag eftermiddag, hvor han gik i klubhuset efter en runde i fire slag under par.

Dagens højdespringer blev dog Martin Kaymer, der med en runde i syv under par avancerede til en delt førsteplads.

Den anden dansker i finalespillet, Thorbjørn Olesen, gik tredje runde i par, men er langt nede i klassementet og er uden chance for at spille sig ind i topstriden.

Turneringen bliver afsluttet med fjerde- og sidste runde søndag.

/ritzau/