Dansk golftalent planter sig selv i toppen i Sydafrika

Skrevet af admin

27/02/2014

Dagens topnyheder

Den 22-årige danske golfspiller Lucas Bjerregaard har rettet sigtekornet mod den absolutte top i European Tour-turneringen Tshwane Open i Sydafrika.

Efter torsdagens 18 indledende huller er Lucas Bjerregaard placeret på en delt ottendeplads i fem slag under banens par. På grund af et truende tordenvejr, bliver første runde først afsluttet fredag formiddag, så placeringen kan nå at ændre sig.

Lucas Bjerregaard er to slag efter de førende spillere, briten Simon Dyson og sydafrikaneren Trevor Fisher Jr.

Mens hjemmebanefavoritten Jared Harvey, som er et slag bedre end den unge dansker, ikke lavede en eneste bogey, så var det en mere svingende runde for Lucas Bjerregaard.

Den danske rookie lavede to bogeys, men præsterede omvendt at lave hele syv birdies, så runden sammenlagt må siges at være mere end godkendt.

Morten Ørum Madsen er lige så godt med fremme i foreløbig fem slag under banens par efter de første 17 huller. Morten Ørum Madsen er også delt nummer otte, men mangler altså at spille et enkelt hul færdig fredag morgen.

Søren Hansen har færdigspillet sin runde i to slag under par, mens Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen, Andreas Hartø sluttede første runde i den midterste del af feltet i banens par.

Golfbanen på Copperleaf Golf & Country Estate er med sine 7281 meter den længste bane spillerne overhovedet kommer til at møde på European Tour.

/ritzau/