Dansk golfturnering bliver afgørende for Ryder Cup-hold

Den danske European Tour-turnering i golf Made in Denmark bliver næste år rykket en uge i kalenderen, og det betyder samtidig, at turneringen bliver sidste mulighed for europæiske spillere til at spille sig på Europas Ryder Cup-hold.

Det oplyser arrangørerne bag turneringen i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte over, at Ryder Cup kvalifikationen slutter efter næste års Made in Denmark. Det er endnu en anerkendelse fra European Tour for den turnering, vi har skabt her i Danmark, siger promotor Flemming Astrup.

Turneringen spilles i år fra 20. til 23. august, mens den næste år spilles 25. august til 28. august, hvilket er to uger efter den olympiske golfturnering i Rio de Janeiro.

Det er nordireren Darren Clarke, som er kaptajn for Europas Ryder Cup-hold, der møder USA. Clarke spiller desuden med i den danske turnering i næste uge, og han glæder sig over, at turneringen får en endnu større værdi til næste år.

- Vi så alle sammen hvilken fantastisk atmosfære, der blev skabt ved Made in Denmark for et år siden, og jeg er sikker på, det kun intensiveres, når man lægger spændingen om Ryder Cup kvalifikationen oven i, siger Clarke.

- Det føles nok som langt væk, men Danmark vil være det perfekte sted at slutte kvalifikationen, siger han.

Kvalifikationen til Ryder Cup-holdet begynder i Russia Open, der spilles i begyndelsen af september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip