Dansk golfturnering jagter stjerner med større præmiesum

European Tour-turneringen Made in Denmark hæver præmiesummen i 2016-udgaven som et led i forsøget på at lokke stærkere spillere til turneringen.

Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Præmiesummen stiger fra 1,5 millioner euro til 1,8 millioner. Stigningen svarer til lidt over to millioner kroner, og den samlede præmiesum vil være oppe på over 13 millioner kroner.

- Hævningen af præmiesummen er sket som et led i forhandlinger om at få en lidt bedre dato og dermed blive den sidste turnering i Ryder Cup-kvalifikationen.

- Datoen og de ekstra to millioner kroner, er vi sikre på, vil betyde et endnu bedre felt og dermed endnu et løft af den folkefest, som vi har haft i 2014 og 2015, siger turneringspromotor Flemming Astrup.

Turneringen afvikles i 2016 fra 25. til 28. august. Det svarer til en uge senere i kalenderen end tilfældet var i 2015.

Lige som de to foregående år vil turneringen blive spillet på Himmerland Golf & Spa Resort. Thomas Bjørn forventes at deltage, og den danske golfspiller håber, at han får selskab af dygtige kolleger som følge af opgraderingerne.

- Det glæder mig at se, at der kan bygges på den succes, turneringen har været. At være den sidste turnering i Ryder Cup-kvalifikationen er stort.

- Jeg er sikker på, at det og den større præmiesum får endnu flere gode spillere til at komme til Made in Denmark 2016, siger Thomas Bjørn.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip