Dansk herredouble er klar til kvartfinale i Paris

Mathias Boe og Carsten Mogensen havde absolut ingen problemer med at spille sig i kvartfinalen i badmintonturneringen French Open torsdag.

De danske OL- og VM-sølvvindere fik en kort arbejdsdag med en 1/8-finale i Super Series-turneringen, som var overstået på blot 29 minutter.

Mere skulle der ikke til, før de to danskere havde besejret polakkerne Lukasz Moren og Woichiech Szkludlarczyk med 21-9 og 21-11.

Dermed var det på papiret nemmere at besejre de to polakker end at sende landsmændene Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding ud i mørket onsdag. De to danskere blev besejret 21-15 og 21-15 i første runde.

Dårligere gik det for damedoublen med Marie Røpke og Marie Damkjær Kruse. Den danske duo tabte torsdag med 11-21 og 11-21 til kineserne Jang Ye Na og Kim So Young.

I første sæt kom de unge danskere ikke i gang, før kineserne førte med 8-0. I andet sæt fulgte Kruse og Damkjær med til 4-4.

Senere torsdag vandt den andenseedede damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl over det tyske par Johanna Goliszewski og Birgit Michels.

Det rutinerede danske par, der senest nåede frem til finalen ved Denmark Open, vandt 21-14, 21-10 over tyskerne på 35 minutter.

I herresingle vandt Jan Ø. Jørgensen i to sæt over Hans-Kristian Vittinghus i en ren dansk 1/8-finale.

/ritzau/

Dagens Gossip