Dansk hold henter VM-sølvvinder

Et af de største danske ungdomstalenter og den nykårede VM-sølvvinder, Mads Pedersen, indleder livet som seniorrytter hos det danske hold Team CULT Energy.

Den unge rytter, der næste år rykker op i seniorrækken, har et imponerende CV med flere danske såvel som udenlandske sejre. Den seneste, og til dato største, bedrift blev cementeret i Firenze i lørdags, da den unge dansker sikrede sig VM-sølv hos juniorerne.

Seniorkarrieren indledes på det mest vindende danske kontinentalhold, Team CULT Energy, der er kendt for at investere stort i udviklingen af unge talenter.

I en pressemeddelelse siger talentet:

- Jeg har valgt Team CULT Energy, fordi jeg tror på, at dette er det rigtige sted for mig. Med de bedst mulige udviklingsmuligheder og nogle rigtig dygtige folk omkring teamet til at udvikle mig mest muligt.

Den nykårede VM-sølvvinder lægger heller ikke skjul på, hvor godt det er gået ham den indeværende sæson:

- Min sæson i år har været rigtig god. Den er gået over al forventning. Mine mål for 2014 er at suge en masse erfaring til mig. Lære af alle de gamle ræve på holdet, da de har noget mere erfaring end mig. Jeg vil gerne udvikle mig til en endnu bedre cykelrytter, både fysisk men virkelig også psykisk. Og ved hjælp af min nye holdkammerater og Team CULT Energys ledelse tror jeg på, at det bliver et godt år, lyder det fra Pedersen.

I administrationen hos Team CULT Energy lægges der heller ikke skjul på begejstringen over nyerhvervelsen. Michael Skelde, der er sportslig ansvarlig på holdet, udtaler:

- Jeg glæder mig til at arbejde med et af verdens største talenter. Mads har et kæmpe potentiale, og jeg er sikker på, han kommer til at lykkes. Han har i år haft en stabil sæson og har markeret sig som en af verdens bedste juniorer. Han bliver en del af et ungt og stærkt hold. Vi har nogle dygtige læremestrer, der vil hjælpe Mads med at give de værktøjer, han skal bruge fremadrettet i hans forhåbentligt lange karriere.

Dagens Gossip