Dansk kaffekrig i september: Her kan du få gratis kaffe hver morgen

Priserne på kaffe i en to-go-kop er for høje, mener McDonalds, der vil sætte fokus på deres egen kaffe med et rundhåndet initiativ.

I hele september vil det således være muligt at få sig en kop dejlig varm - og helt gratis - morgenkaffe at vågne på på vej på arbejde.

Ifølge McDonalds’ danske salgs- og marketingdirektør, Mads Friis, er det for at give danskerne mulighed for at smage den billige kaffe, så man kan sammenligne med de dyrere alternativer.

- Helt overordnet mener vi, at danskerne betaler alt, alt for meget for deres kaffe. Når vi ser på markedet for take-away kaffe i Danmark, så er prissætningen helt ude af proportioner. Danskerne har efterhånden vænnet sig til de høje priser, men vi mener, at det er tid til at gøre oprør mod den alt for dyre kaffe og stille spørgsmålstegn ved, hvad der er fair at betale for en kop kaffe, udtaler Mads Friis i en meddelelse.

I en undersøgelse, foretaget af Epinion for McDonald’s Danmark, svarer 65 pct. af de danske kaffedrikkere, at priserne på take-away kaffe i Danmark er for høje.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip