Dansk keeper ærgrer sig over Premier League-indsats

Den danske målmand Jakob Haugaard ærgrer sig over sine egne præstationer i buret for Premier League-klubben Stoke.

Den tidligere FCM-keeper har stået to ligakampe i træk, og senest måtte han forlade Anfield med et 1-4-nederlag til Liverpool i en kamp, hvor Haugaard ikke var helt uskyldig i flere af Liverpools scoringer.

- Det blev lidt en kedelig oplevelse, må jeg indrømme - både for mig og holdet. Overordnet set er det ikke helt gået, som jeg har drømt om, men det er forhåbentligt oplevelser, som gør, at jeg står i en endnu bedre udgave i fremtiden, siger Jakob Haugaard til TV2 Sport.

I den 23-årige danskers første Premier League-kamp lukkede han to mål ind i 2-2-kampen mod Swansea.

Haugaard har fået chancen, efter førstemålmand Jack Butland blev skadet. Butland er ude resten af sæsonen, så Haugaard skal kæmpe med rutinerede Shay Given om spilletiden i sæsonens sidste fem kampe.

Mandag aften står det klart, om Haugaards præstationer koster ham pladsen i startopstillingen, når Stoke møder titelaspiranterne Tottenham.

Stokes manager, Mark Hughes, udtrykker umiddelbart tillid til danskeren.

- Vi har været glade for hans indsats.

- Han er en ung målmand, der lærer af Premier League. Nogle af de situationer, som vi fortæller ham om, må han afprøve i praksis for at forstå intensiteten i ligaen. Derfor var det rigtigt at give ham chancen, siger Mark Hughes til TV2 Sport.

Jakob Haugaard har også en fortid i AB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip