Dansk kendispar stikker af på bryllupsrejse

Der har i længere tid været amoriner i luft mellem det forelskede kendispar Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre, og i weekenden kunne turtelduerne for alvor slå pjalterne sammen, da de lørdag blev gift.

Til trods for at brylluppet mellem skuespillerinden og forsangeren i det danske band Julias Moon blev afholdt på dansk jord, gik der ikke længe, før det nygifte par smuttede på bryllupsrejse udenlands.

På sin Instagram-profil har Sarah-Sofie Boussnina, der blandt andet er kendt for sin medvirken i hitfilmen "Fasandræberne" og tv-serien "1864", netop lagt et billede op, hvor hun sammen med sin 22-årige husbond befinder sig i kærlighedens by Paris.

Stjernerne har dannet par i en længere periode, og på de sociale medier har offentligheden også kunne bevidne, hvordan både Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre gennem tiden har lagt romantiske billeder op.

Dette var også tilfældet, da den 25-årige "Lærkevej"-skuespillerinde i weekenden viste et billede frem fra parrets bryllup, hvor hun i en yndig brudekjole kysser sin ægtemand.

- Yes!!!!, skriver Sarah-Sofie Boussnina til billedet.

Det nygifte par blev forlovet i januar, efter at de i 2015 for første gang viste sig sammen til en Oscar-fest hos den amerikanske ambassadør.

Sarah-Sofie Boussninas billede fra Paris: https://www.instagram.com/p/BF_v1V5uYp7/?taken-by=ssboussnina

Sarah-Sofie Boussninas bryllupsbillede: https://www.instagram.com/p/BF6n3v_uYic/?taken-by=ssboussnina

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip