Dansk kendispar stikker af på bryllupsrejse

Skrevet af admin

30/05/2016

Mest læste i dag

Der har i længere tid været amoriner i luft mellem det forelskede kendispar Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre, og i weekenden kunne turtelduerne for alvor slå pjalterne sammen, da de lørdag blev gift.

Til trods for at brylluppet mellem skuespillerinden og forsangeren i det danske band Julias Moon blev afholdt på dansk jord, gik der ikke længe, før det nygifte par smuttede på bryllupsrejse udenlands.

På sin Instagram-profil har Sarah-Sofie Boussnina, der blandt andet er kendt for sin medvirken i hitfilmen "Fasandræberne" og tv-serien "1864", netop lagt et billede op, hvor hun sammen med sin 22-årige husbond befinder sig i kærlighedens by Paris.

Stjernerne har dannet par i en længere periode, og på de sociale medier har offentligheden også kunne bevidne, hvordan både Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre gennem tiden har lagt romantiske billeder op.

Dette var også tilfældet, da den 25-årige "Lærkevej"-skuespillerinde i weekenden viste et billede frem fra parrets bryllup, hvor hun i en yndig brudekjole kysser sin ægtemand.

- Yes!!!!, skriver Sarah-Sofie Boussnina til billedet.

Det nygifte par blev forlovet i januar, efter at de i 2015 for første gang viste sig sammen til en Oscar-fest hos den amerikanske ambassadør.

Sarah-Sofie Boussninas billede fra Paris: https://www.instagram.com/p/BF_v1V5uYp7/?taken-by=ssboussnina

Sarah-Sofie Boussninas bryllupsbillede: https://www.instagram.com/p/BF6n3v_uYic/?taken-by=ssboussnina

/ritzau/FOKUS