Dansk komet vil have fast plads

- Det var superfedt. Jeg har set frem til det igennem meget lang tid. At spille for så mange tilskuere, på det højeste niveau og kunne gå herfra med en sejr, det er bare fantastisk, lød det fra den snart 23-årige højreback, som på dagen erstattede en skadet Lars Jacobsen.

- Jeg blev spurgt allerede til træningen mandag, om jeg var klar til at spille 90 minutter. Det var stærkt af Morten Olsen, at han turde satse på en så ung spiller som mig. Jeg får et gult kort, som hæmmer mig lidt, men defensivt er jeg tilfreds. Det var perfekt. Offensivt sejler det lidt, for at sige det mildt. Jeg får slået nogle fine indlæg, men mine bolde frem ad banen kunne godt være bedre, lød det ærligt fra Ankersen.

- I takt med, at jeg får flere kampe, kommer der nok også en større sikkerhed. Jeg kan godt mærke, at jeg både mentalt og i benene har spillet en kamp på højere niveau end ellers, påpeger Ankersen, som har appetit på meget mere i rød-hvidt.

Og gerne på bekostning af veteranen Lars Jacobsen.

- Jeg føler det er ret ligeværdigt mellem Lars og mig. Det afhænger måske af modstanderen. Jeg føler, jeg får vist, at jeg kan forsvare, og jeg er mere med offensivt, end Lars Jacobsen er. Men det er klart, at man ikke bare løber en mand af, som har spillet 70 (det korrekte er 64, red.) landskampe, kom det med et smil fra Ankersen, der sammen med William Kvist var blandt de mest markante danske spillere.

- Vi får sat spillet fra start. Vi får læst Armenien taktisk godt, vi spiller meget udenom dem, og de løber meget forgæves i dag, vurderede Kvist, som fik rejst sig efter en meget sløj indsats mod Malta.

- Vi glædede os til at spille i dag, det kunne man mærke fra start. Vi var virkelig klar. Jeg er tilfreds med både min egen og holdets præstation, pointerede Stuttgart-spilleren. 

Dagens Gossip