Dansk komiker forlovet: Scorede efter show

Egentligt skulle Nikolaj Stokholm passe karrieren, men endte med at finde kærligheden efter et comedy-job i Frankrig.

Den i dag 26-årige komiker optrådte i 2013 for en række gymnasieklasser, der var på skitur i landet, og en aften tog han med dem ud til fest, og pludselig opstod der kærlighed ved første blik.

Midt i sneen steg temperaturen, da Stokholm spottede den i dag 22-årige studine Isabella Jøhnke, som han faldt pladask for på stedet afslører han på et var hende, der skulle blive centrum for hele mit fremtidige liv, skriver han åbenhjertigt i en klumme på Christiane Schaumburg-Müllers online livsstilsunivers, chrichri.dk.

- Lige midt i det hele stod hun iført en knaldrød sweater, og hun havde de flotteste lyseblå øjne, som oplyste hele lokalet, som var det en smuk sommerdag ved Vesterhavet. Jeg havde i hvert fald aldrig set så smukt et menneske. Det er den klassiske historie med fuldemandssnak, og vi småkyssede da også en smule, røber han.

Efter skituren tog Stokholms flirt tog tilbage til Aarhus og han til Sjælland, men komikeren kunne ikke få nok af sin franske fristelse.

En dag optrådte han i "Smilets by" og inviterede den smukke Isabella på et glas vin. Hun blev og overnattede på hans hotelværelse, og siden den dag har han været sammen med sin "Mussemor", som han ynder at kalde sin forlovede.

- Min far har altid sagt, at man skal tapetsere en væg sammen, før man kan gifte sig. Vi valgte at lave et helt køkken. Det var to måneder, hvor der blev snakket meget bestemt. Men vi bliver altid gode venner igen, og derfor skal vi giftes og leve sammen til vores dages ende. Jeg kan nemlig ikke under nogle omstændigheder undvære min Mussemor!

Læs hele historien her: http://www.chrichri.dk/lifebeyond/stokholm-tur-retur/2016/04/ny-klummesk...

Og se parret her: https://www.instagram.com/p/jXQi23Dtrl/?taken-by=isabellajoehnke&hl=da

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip