Dansk komiker raser over Disney-hysteri

Skrevet af admin

27/04/2015
Gråd, kaos og ren panik.Sådan beskriver flere forfærdede forældre deres oplevelse på Gammeltorv i København lørdag, da sangerne fra Disney-filmen "Frost" optrådte til en gratis koncert.Men de mange børnefamiliers dårlige oplevelse til koncerten giver komikeren Geo ikke meget for. I en dybt ironisk kommentar på sin Instagram-profil går han hårdt efter Disney-hysteriet.- Når børn og forældre i de syriske flygtningelejre læser dette, bliver de rasende! Send hjælp til disse stakler ved at sms'e I-landsproblemer til 1212, og så donerer du 10.000 kroner skattefrit til deres friværdi, skriver entertaineren om et billede af en BT-artikel, der handler om forældrenes dårlige oplevelser ved lørdagens koncert.Og heldigvis begrænsede de dårlige oplevelser sig også til, at folk "råbte og maste", som en mor udtrykker det. Ingen kom således hverken til skade eller mistede livet til "Frost"-koncerten.Se Geos ironiske kritik af de forulempede børnefamilier her: https://instagram.com/p/18GpD-lqLX/?taken-by=geocomedyRitzau Fokus

Mest læste i dag

Gråd, kaos og ren panik.

Sådan beskriver flere forfærdede forældre deres oplevelse på Gammeltorv i København lørdag, da sangerne fra Disney-filmen "Frost" optrådte til en gratis koncert.

Men de mange børnefamiliers dårlige oplevelse til koncerten giver komikeren Geo ikke meget for. I en dybt ironisk kommentar på sin Instagram-profil går han hårdt efter Disney-hysteriet.

- Når børn og forældre i de syriske flygtningelejre læser dette, bliver de rasende! Send hjælp til disse stakler ved at sms'e I-landsproblemer til 1212, og så donerer du 10.000 kroner skattefrit til deres friværdi, skriver entertaineren om et billede af en BT-artikel, der handler om forældrenes dårlige oplevelser ved lørdagens koncert.

Og heldigvis begrænsede de dårlige oplevelser sig også til, at folk "råbte og maste", som en mor udtrykker det. Ingen kom således hverken til skade eller mistede livet til "Frost"-koncerten.

Se Geos ironiske kritik af de forulempede børnefamilier her: https://instagram.com/p/18GpD-lqLX/?taken-by=geocomedy

Ritzau Fokus