Dansk kultband udgiver første single i 19 år

Skrevet af admin

06/01/2015
Man har et standpunkt, til man tager et nyt.For selv om de danske kultrockere Dizzy Mizz Lizzy efter en række genforeningskoncerter i 2010 udtalte, at nu var det endegyldigt slut, så har lugten af savsmuld tilsyneladende været for stærk for de tre skolekammerater.I hvert fald står de tre venner med Tim Christensen i front nu klar med helt nyt materiale i form af en single, der udkommer fredag den 9. januar. Det skriver gruppens pladeselskab Sony Music i en pressemeddelelse.Singlen, der har fået titlen "I Would If I Could But I Can't", er det første nye materiale siden Dizzy Mizz Lizzy i 1996 lagde kometkarrieren på hylden med pladen Rotator.Det er endnu uvist, om det udmønter sig i et decideret album. Sikkert er det dog, at singlen tjener som aperitif til både nye og gamle fans, når det genforenede kultband stiller sig på scenen til i alt 12 udsolgte koncerter i den gryende danske sommer. De sidste to koncerter på turnéen bliver i følge med de ligeledes erfarne rockveteraner fra DAD.Dizzy Mizz Lizzy blev dannet af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis i 1988. To studiealbums blev det til i bandets første levetid.Newspaq

Mest læste i dag

Man har et standpunkt, til man tager et nyt.

For selv om de danske kultrockere Dizzy Mizz Lizzy efter en række genforeningskoncerter i 2010 udtalte, at nu var det endegyldigt slut, så har lugten af savsmuld tilsyneladende været for stærk for de tre skolekammerater.

I hvert fald står de tre venner med Tim Christensen i front nu klar med helt nyt materiale i form af en single, der udkommer fredag den 9. januar. Det skriver gruppens pladeselskab Sony Music i en pressemeddelelse.

Singlen, der har fået titlen "I Would If I Could But I Can't", er det første nye materiale siden Dizzy Mizz Lizzy i 1996 lagde kometkarrieren på hylden med pladen Rotator.

Det er endnu uvist, om det udmønter sig i et decideret album. Sikkert er det dog, at singlen tjener som aperitif til både nye og gamle fans, når det genforenede kultband stiller sig på scenen til i alt 12 udsolgte koncerter i den gryende danske sommer. De sidste to koncerter på turnéen bliver i følge med de ligeledes erfarne rockveteraner fra DAD.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis i 1988. To studiealbums blev det til i bandets første levetid.

Newspaq