Dansk kvinde fundet død på Malta

Det er formentlig en 71-årig dansk kvinde, der søndag blev fundet død på den maltesiske ø Gozo, og politiet behandler sagen som et "mistænkeligt dødsfald", hvilket betyder, at sagen efterforskes som drab.

Fredag blev den 71-årige kvinde meldt savnet, og liget af kvinden blev fundet søndag. Det var dog i dårlig stand, og ifølge avisen Independent kunne familien ikke identificere den døde, og en dna-test skal nu fastslå, om det er den 71-årige.

Kvinden blev fundet nøgen og havde skader i hovedet og på brystet. Men maltesiske medier har noget forskellige udlægninger af sagen.

Kvindens ejendele - en håndtaske med 300 euro, en iPhone og hendes pas - er forsvundet.

Ifølge tvm.com.mt mener politiet, at hun er blevet dræbt, da hun gjorde modstand under et røveri, og at hun er død som følge af stump vold mod hovedet og brystet.

Independent.com skriver omvendt, at det ikke er lykkedes at fastslå dødsårsagen, men obduktionen har vist, at hun ikke døde af de skader, hun har pådraget sig.

Det lokale politi kan endnu ikke bekræfte, at der er tale om den danske kvinde, skriver Ekstra Bladet.

- I denne type sager går der mindst et par dage, før vi har oplysninger om nationalitet, og før de pårørende er blevet underrettet, siger en talskvinde for det maltesiske politi til eb.dk.

Men meget tyder dog på, at der er tale om den danske kvinde, for på et pressemøde tidligere mandag oplyste politiet, at man ikke havde fået andre anmeldelser om savnede kvinder i det område.

/ritzau/

Dagens Gossip