Dansk kvinde i Spanien døde ved kvælning

Skrevet af admin

23/06/2015

Mest læste i dag

En 51-årig mand fra Amager er tirsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i Spanien, hvor han er sigtet for at have dræbt sin 40-årige kæreste på et hotelværelse i feriebyen Torre del Mar på den spanske solkyst.

Det skriver ekstrabladet.dk.

Den danske kvinde blev søndag fundet død på et hotel i byen, der ligger øst for Malaga,

En obduktion har vist, at kvinden døde ved kvælning. Men retsmedicinerne har ikke kunnet fastslå præcist hvordan. Derfor fortsætter undersøgelserne af dødsfaldet.

Kvinden var på ferie med sin kæreste, og det var ham, der alarmerede personalet på parrets hotel, BQ Andalucia. Parret havde indlogeret sig lørdag og skulle tjekke ud igen søndag.

Spansk politi mistænker kæresten for at have dræbt kvinden, fordi hans forklaringer er i modstrid med omstændighederne omkring dødsfaldet, skriver den spanske netavis diariosur.es.

Grundlovsforhøret med manden foregik i Velez Malaga, hvor dommeren ifølge Ekstra Bladet lukkede døren for pressen.

Manden har tilsyneladende erklæret sig uskyldig i anklagerne. Han har ifølge spanske netmedier forklaret, at kæresten natten til søndag havde forsøgt at hænge sig i ledningen til en hårtørrer, skriver ekstrabladet.dk.

Søndag morgen henvendte manden sig i hotellets reception og bad om hjælp, fordi hans hustru ikke trak vejret.

Hotellets direktør, Andres Guerrereo, ledsagede manden til parrets værelse.

Værelset var "rodet", og direktøren har ifølge det spanske medie 20 Minutos fortalt, at han, da han så den livløse kvinde, fik det indtryk, at hun havde været død i flere timer.

Kvindens pårørende er underrettet.

/ritzau/