Dansk legepark lukket efter fund af nøgen og forslået dreng: Har du set noget?

Legeparken i Kolding lagde tidlig fredag morgen jord til en ubehagelig voldsepisode, som har medført at den offentlige park er spærret af i dag, mens politiet efterforsker. Det skriver Jv.dk.

Sydøstjyllands Politi fik i nat flere anmeldelser om uro og festende unge i Legeparken i det centrale Kolding. Betjente fik dæmpet de unge, der fortsatte festen. Men fredag morgen stødte ordensmagten på en 16-årig dreng, der lå nøgen og stærkt forslået på H C Petersens Vej i nærheden af Legeparken.

Politiet efterforsker sagen som en grov voldssag.

Læs også: Politiet offentliggør billeder af død mand: Kan du genkende lig fra Tisvildeleje Strand?

Kort efter den forkomne dreng var sendt på hospitalet, fandt politiet en 17-årig dreng i Legeparken, der var smurt ind i blod. Det er politiets teori, at blodet stammer fra den forslåede 16-årige dreng. 

Det er forsat uopklaret, hvad der er blevet af drenges tøj, og hvad der præcist er sket i løbet af natten i Legeparken.

Hvis du har set eller hørt noget mistænkelige i området ved Legeparken, vil Sydøstjyllands Politi meget gerne høre fra dig.

Legeparken i Kolding er et stort rekreativt parkområde, som er gratis at benytte for børn og voksne med masser af aktiviteter, ligesom der er grillpladser og huse, hvor medbragte mad kan spises. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip