Dansk målmand scorer med hælen mod PSV

11/08/2015

Den danske målmand Martin Hansen scorede tirsdag med hælen, da Ado den Haag i overtiden fik 2-2 mod de forsvarende hollandske mestre fra PSV Eindhoven.

Fire minutter inde i overtiden trak den 25-årige keeper med frem i gæsternes straffesparkfelt i forbindelse med et frispark.

Holdkammeraten Kenji Gorre sendte et ret ufarligt frispark ind i feltet, og så skete der noget uventet.

Den tidligere Viborg- og FC Nordsjælland-målmand satte hælen på bolden, der mellem venner og fjender trillede over målstregen til 2-2.

Så brød jublen ellers løs på Ado-holdet, hvor den tidligere FC København-profil Thomas Kristensen er anfører.

PSV bragte sig planmæssigt i front midtvejs i første halvleg, men Ado udlignede med det samme på et straffespark.

Meget tydede på, at Luuk de Jong skulle ende som matchvinder, da han efter en time scorede til 2-1 for de regerende mestre, men Martin Hansen fik spoleret sæsonstarten for PSV's favoritter.