Dansk målscorer: Vi var heldige med 1-2-nederlag

Danmark var heldige, da det lørdag aften blev til et 1-2-nederlag til Sverige i den første af to playoffkampe om at komme til EM.

Det siger Nicolai Jørgensen, der scorede Danmarks enlige mål efter 79 minutter på et tidspunkt, hvor Sverige havde haft gode muligheder for en 3-0-scoring.

- Sverige kunne sagtens have scoret en til. Det ville være lyv at sige andet. Nogle gange skal man også udnytte heldet, og det gjorde vi i dag, siger Nicolai Jørgensen.

Efter et hjørnespark blev snittet videre, dukkede indskiftede Nicolai Jørgensen op bagest i feltet og sendte bolden i mål.

Målscoreren glæder sig over sit første landskampsmål, som ændrer præmisserne for returkampen.

- Det var en vigtig scoring, og det giver selvfølgelig et noget bedre udgangspunkt inden tirsdag. Det betyder, at vi kun skal score en gang på hjemmebane, så det var en utrolig vigtig scoring.

- Det var mit første mål for landsholdet, så jeg er selvfølgelig utrolig stolt. Det havde været helt optimalt, hvis vi lige havde fået et mål til, siger Nicolai Jørgensen.

FCK-spilleren startede opgøret på bænken, men afløste Viktor Fischer i anden halvleg. Det gode indtryk er dog ikke lig med en startplads tirsdag.

- Det er op til Morten, om jeg skal starte inde. Jeg synes også, at dem, der startede inde, gjorde det godt.

- Når man kommer ind, og de andre er trætte, jamen så er der lidt mere plads. Det er jo en fordel, siger Nicolai Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip