Dansk mand snydt af sexglad russisk kvinde

Nordsjællands Politi advarer nu mod en russisk kvinde eller måske en russisk mand, der udgiver sig for at være en russisk kvinde.

En mand fra Lyngby besøgte for nylig en russisk hjemmeside, hvor danske mænd kan møde russiske kvinder. Her tog en russisk kvinde kontakt til manden i Lyngby med følgende ordlyd:

- Jeg er glad for sex og har en drøm om at blive tandlæge i Danmark.

Den sexglade kvinde sendte da også et par nøgenbilleder med som appetitvækker, skriver lokalavisen.dk.

Den danske mand overførte kort efter 2.760 kroner via banken Western Union. Pengene skulle kvinden bruge til at rejse til Danmark.

Men kort tid efter bad kvinden om flere penge. Hun skulle bruge yderligere 1.500 euro, hvilket svarer til cirka 15.000 kroner.

Det fik danskeren til at fatte mistanke. Derfor kontaktede han Western Union, som fortalte at det var fup. De kunne desuden oplyse, at omkring 20 danske mænd var blevet snydt på tilsvarende vis. Og det er slet ikke sikkert, de nogensinde har været i kontakt med en russisk kvinde via sitet.

Nordsjællands Politi advarer nu mod den slags fup:

- Det er jo at snøre enlige danske mænd, og det sker tilsyneladende ret tit, så vi vil godt advare mod det. Vi kender ikke til andre tilfælde fra netop dette site, men vi har mange tidligere eksempler på at nogen har betalt meget mere, siger vicepolitikommissær Finn Janniche fra Nordsjællands Politi, til lokalavisen.dk.

Dagens Gossip