Dansk Melodi Grand Prix: Anna David og Bryan Rice er favoritter

Emilie de Forests sejr i Eurovision Song Contest 2013 har tilsyneladende skabt fornyet interesse for at repræsentere Danmark i den glamourøse popkonkurrence. I hvert fald skal et stjernespækket felt med deltagelse af kendte popnavne som Basim, Anna David og Bryan Rice i år dyste om at repræsentere de danske farver.

Det sker, når DR lørdag 8. marts blænder op for Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Læs også: De skal dyste i dansk Melodi Grand Prix

Ikke overraskende er det da også de etablerede navne, som ligger lunest hos spilleselskabet Betsafe. Lavest odds tilbyder bookmakeren på Anna David og sangen "It Hurts". Her får man pengene 3,50 gange igen for en sejr. Herefter følger Bryan Rice med "I choose U" til odds 4,20.

- Du vinder ikke Melodi Grand Prix'et uden en rigtig god sang. Men når det er sagt, så gør det bestemt ikke chancerne mindre, hvis du er et etableret navn. Både Anna David, Bryan Rice og for den sags skyld også Basim stiller med solide bidrag. Derudover har vi et godt øje til Nadia Malm med sangen "Before you forget me", afslører Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe, og fortsætter:

- Anna David skiller sig ud, fordi hun stiller med en smuk kærlighedsballade, og fordi hun har startnummer ni. Statistisk set har du størst chance for at vinde, hvis du optræder som nummer ni eller ti, og det hænger selvfølgelig delvist sammen med, at de sidste numre i feltet står friskest i erindringen hos dem, der skal stemme, forklarer Thomas Holm.

Afsløring: Her er Melodi Grand Prix-værterne

Som alle andre har Betsafe kun haft mulighed for at høre 30 sekunders klip fra de ti deltagende sange.

Hvem vinder Dansk Melodi Grand Prix 2014?

Anna David - It Hurts: 3.50

Bryan Rice - I Choose U: 4.20

Nadia Malm - Before You Forget Me: 5.75

Basim - Cliche Love Song: 6.25

Emilie Moldow - Vi finder Hjem: 7.50

Michael Rune - Wanna be loved: 8.50

Rebekka Thornbech - Your Lies: 10.00

Danni Elmo - She is The One: 12.50

GlamboyP - Right By Your Side: 17.50

Sonny - Feeling The You: 20.00

Dagens Gossip