Dansk mixeddouble misser finale efter skidt indsats

For to år siden ved Denmark Open udviklede mixeddoublen mellem Joachim Fischer/Christinna Pedersen og sydkoreanerne Ko Sung Hyun/Kim Ha Na sig til et drama, som danskerne vandt med vanvittige 30-29 i tredje sæt.

Yderligere tre danske sejre på stribe senere stod de to par igen over for hinanden ved Denmark Open lørdag, men denne gang trak sydkoreanerne det længste strå med en sejr på 21-14 og 21-16 i semifinalen.

- Vi fik slet ikke fundet vores tempo og aggressivitet. Det var som om, det næsten blev helt påtaget, og vi skulle bruge rigtig meget energi på at komme op på det spændingsniveau, hvor vi er bedst, lyder det fra en skuffet Christinna Pedersen.

- De spillede en rigtig god kamp, men vi havde heller ikke kvalitet i vores slag, så det var en sindssygt dårlig kombination.

Efter et fint udlæg gik det danske par i stå halvvejs i første sæt, og sydkoreanerne opbyggede en stor føring, som danskerne aldrig formåede at æde sig ind på.

Især Christinna Pedersen ramte slet ikke sit niveau i anden halvdel af sættet, og uden problemer tog sydkoreanerne sættet med 21-14.

De tredobbelte vindere af Denmark Open oppede sig i andet sæts indledning, men der var stadig for mangle fejl fra de danske ketsjere.

Derfor havde sydkoreanerne ikke svært ved at følge med, selvom Fischer og Pedersen ind imellem viste glimt af klasse.

Igen begyndte sydkoreanerne at trække fra midtvejs i sættet, og stemningen i Odense Idrætshal blev mere og mere mat.

Et par gode danske point kunne ikke bringe parret tilbage i kampen, og sydkoreanerne snuppede sættet med 21-16.

Mandag rejser danskerne til Frankrig for at spille French Open, og forhåbentlig uden for meget snot og hoste tror Christinna Pedersen på, at parret kan rejse sig igen.

- Vi kom ikke op på det niveau, hvor vi skal være i dag, men vi skal nok komme tilbage. Mandag rejser vi til Frankrig, så der er allerede en ny turnering, siger hun.

Dermed er det op til herredoublen Mathias Boe/Carsten Mogensen, der spiller semifinale senere lørdag, at afgøre, om der skal være dansk islæt i søndagens finaleprogram i Odense.

/ritzau/

Dagens Gossip