Dansk mixeddouble stormer i indisk badmintonfinale

Dansk badminton har fået en flot start på en spændende semifinaledag i Super Series-turneringen Yonex Sunrise India Open i New Delhi.

Lørdag formiddag dansk tid åbnede Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen nemlig programmet med en overbevisende sejr i to sæt over Praveen Jordan og Debby Susanto fra Indonesien.

21-16, 21-14 lød sejrscifrene, og den danske duo er dermed klar til at forsvare sidste års finalesejr i slutkampen søndag.

Indoneserne fulgte med til 13-12 i første sæt, inden Fischer og Pedersen trak fra, men fra andet sæts start havde de topseedede danskere et klart overtag.

Det blev hurtigt 6-2, og danskerne lod aldrig de syvendeseedede modstandere komme ind i kampen igen.

Lørdag eftermiddag havde Christinna Pedersen også mulighed for at spille sig i finalen i damedouble sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl.

I en tæt kamp mod det topseedede japanske par Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi kom danskerne dog til kort.

I tre sæt tabte danskerne 15-21, 21-17, 20-22.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl hang efter på pointtavlen hele første sæt, men kæmpede sig tilbage i kampen med et stærkt andet sæt.

Det danske par var med til 13-13 i tredje sæt, før japanerne trak fra og lignede et vinderpar.

Endnu et dansk comeback i kampen var nær ved at blive fuldendt. Afværgede matchbolde og en udligning til 20-20 blev dog ikke fyldt op af yderligere danske point, og det japanske par vandt derfor 22-20.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip