Dansk mixhold i compound taber VM-kvartfinale

Det danske mixhold i compound med Tanja Jensen og Martin Damsbo er ude af VM i bueskydning.

Tirsdag tabte danskerne en spændende kvartfinale til Rusland med 152 point mod russernes 155 point.

- Det var en helt fantastisk match. Kigger man på de andre matcher, er det tydeligt, at Tanja og Martin skyder rigtig godt. De ville have vundet samtlige af de andre kvartfinaler med den score, men desværre skød russerne bare helt suverænt, siger sportschef Allan B. Grønkjær.

Tanja Jensen og Martin Damsbo var da også tilfredse med deres egen indsats, men selvfølgelig skuffede over at være ude af VM på hjemmebane.

- Vi vidste godt, at Rusland også skyder godt, men vi lod os ikke påvirke og koncentrerede os om at skyde, som vi plejer. Vi kan kun skyde vores egne pile. Vi kan ikke påvirke modstandernes, siger Tanja Jensen i en pressemeddelelse.

Efter en god dansk start var kampen helt lige inden de fire sidste pile, hvor Rusland ramte fire i 10’eren mod Danmarks ene.

Det danske herrehold i compound med Stephan Hansen, Patrick Laursen og Martin Damsbo skød sig tidligere tirsdag videre til bronzefinalen, hvor holdet i weekenden møder Italien, når der lørdag og søndag skydes finalerunder på Christiansborg Slotsplads.

Compound-disciplinen er ikke OL-disciplin i bueskydning. Onsdag skyder danskerne Carina Rosenvinge, Maja Jager og Casper Lauridsen i recurve-disciplinen, som er OL-disciplin.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip